Wandel Sport Vereniging Itegemse Vrienden André Scheershuis

Ledenvoordeel

De voordelen waarvan je als IVAS lid kan genieten:

 • Stempelblad : Als IVAS lid gebruik je een stempelblad. Alle georganiseerde wandelingen (IVAS-wandelingen, andere clubs, andere federaties, KWB-Falos,…) waaraan je deelneemt geven recht op een stempel, ongeacht de afgelegde kilometers. Ook helpen bij eigen organisaties geeft recht op stempels.  Het stempelblad loopt elk jaar van 1 oktober tot 30 september van het volgende jaar.  Na inlevering van het stempelblad ontvang je een waardebon met het bedrag van je verzamelde stempels.  Deze waardebon kan gebruikt worden om je onkosten bij de wandelclub te betalen : lidgeld, ledenfeest, clubkledij… Stempelbladen worden NOOIT in geld terugbetaald.  De waarde voor één stempel is momenteel 0,20 € maar is jaarlijks aanpasbaar.
 • Sterwandelingen : Meerdere malen per jaar bieden wij je de mogelijkheid om gratis te gaan wandelen bij andere verenigingen.  IVAS betaalt dan de inschrijving en een basisconsumptie.  De bon voor deze sterwandeling vind je telkens terug in het clubblad.
 • Busreis : Wij proberen ook enkele keren per jaar een uitstap te doen met een autobus.  Deze busreis wordt dan ook gedeeltelijk betaald door de wandelclub.
 • Skinfit : Tweemaal per jaar (mei en november) organiseren wij een actie bij Skinfit Heibergstraat 38a Itegem, gespecialiseerd in sportkledij.  Tijdens de actieweek van IVAS krijg je, op vertoon van je Ivas-lidkaart, 15% korting.
 • Lidgelden : Bij de meeste ziekenfondsen krijg je het lidgeld van een sportclub tot een bepaald bedrag terugbetaald.
  Bij heraansluiting of als nieuw lid ontvang je, samen met uw lidkaart, een document dat je kan bezorgen aan uw ziekenfonds voor eventuele terugbetaling.
  Je dient dit zelf te bezorgen aan uw ziekenfonds. Vergeet niet uw gele sticker van het ziekenfonds erop te kleven.
  Opgelet voor heraansluitingen : formulier slecht bezorgen in het jaar waarvoor je uw lidgeld betaald hebt.

Copyright © 2024 Ivas.
All Rights Reserved.